surviving life

Endelig digitalt speilreflekskamera

2006-10-17 (05:55)

I går kveld fikk jeg hentet det digitale speilreflekskameraet vi bestilte i helga. Vi fikk penger av Anne Marie sine foreldre til bryllupet for å kjøpe et, og valget falt på Canon EOS 400D [fotovideo.no] (stort bilde). Vi kjøpte det fra Foto & Video Nett [fotovideo.no], og hentet det i butikken seinere. De hadde veldig god service der.

Etter å ha valgt kamera måtte vi jo også velge linse, og da falt valget på en Sigma-linse for Canon, Sigma 17-70mm F2.8-4.5 DC Macro [fotovideo.no] (stort bilde), som etter hva vi har forstått er en fin all round linse for å bli kjent med kameraet. I tillegg kjøpte vi inn et minnekort på 2GB [fotovideo.no] som vi trur er nok sånn i starten ihvertfall. Vi gleder oss veldig til å ta kameraet i bruk og forhåpentligvis klare å ta noen fine bilder!