surviving life

Generalforsamling vel overstått og fet film

2007-02-18 (16:11)

Nå har det gått en lang stund siden sist jeg skrev noe her. Ting går fint for tida. Julefeiringa i Larvik var helt fantastisk flott, og tiden etterpå har også vært fin. Jeg har nylig vært på kontroll på Radiumhospitalet, og der var også alt fint.

I går var det generalforsamling i Eutax AS og valg av nytt styre. Det var en ordentlig hyggelig kveld for oss alle. Det var mamma og pappa, Ingvild og Jan, Ann Therese og Petter og Anne Marie og meg. Vi var ute og spiste på den greske restauranten Akropolis og hadde en ordentlig gresk middag med utrolig mange småretter.

I kveld har Anne Marie og meg endelig fått sett The Usual Suspects (De Mistenkte). Jeg har gledet meg lenge til å se filmen, og den skuffet virkelig ikke! Alltid bra å se en film som faktisk har en vel gjennomtenkt historie!

Ellers prøver jeg å fullføre masteroppgaven min. Planen er å levere 1. mai 2007.