surviving life

Flytting til DreamHost

2008-01-04 (17:21)

Innser at det faktisk er omtrent et år siden sist jeg skreiv noe her. Burde vel kanskje skamme meg, men har valgt å ikke skamme meg. Det har skjedd en del siden sist. Jeg har for eksempel endelig blitt helt ferdig med masteroppgaven min og er kun i jobb. Det var deilig. Av andre og enda større nyheter, så har vi har kjøpt leilighet, pusset opp, fått vannskade og feiret jul hjemme hos foreldrene våre. I år var julaften hos svigermor og svigerfar for første gang, og det var jo uvant. Men det gikk veldig bra faktisk! Var en trivelig julaften!

Ellers har jeg i det siste fiklet med å flytte hosting av DNS, e-mail og web til DreamHost som rett og slett har en glimrende hostingløsning. E-post er svært nær ferdig, og det samme med DNS. Når det gjelder web så er alt som ikke er webXpress flyttet over til DreamHost. webXpress-domener ligger fremdeles spredt på kero.eutax.no og bris.eutax.no. Målet er å så snart som mulig få flyttet hosting av alle våre domener over til kero.eutax.no slik at Eutax AS er “fri” fra boda.eutax.no og bris.eutax.no. Men det tar nok lenger tid enn jeg egentlig skulle ønske.