surviving life

Spennende på flyplasser

2008-02-06 (14:27)

Nå har jeg vært en stund på Arlanda flyplass. Har vært på Stockholm-kontoret i går og i dag, og tenkte jeg skulle dra en time før planlagt for å spise middag på flyplassen. Da var det jo helt konge at det siste flyet til Norge, hittil er over en time forsinket. Arg!

Heldigvis har det vært to produktive dager i Stockholm. Vi har fått bestemt utrolig mye. Har også møtt en hel del nye folk på Stockholm-kontoret, og det er jo alltid trivelig.

I går var vi også på en trivelig persisk restaurant. Min produktsjef Laura, Leif og Thomas fra Oslo-kontoret og Chris fra Storbritannia. Etterpå tuslet Leif og meg tilbake til hotellet vårt, som var utrolig løent. Jeg har iallefall aldri bodd på hotell med toalett på gangen før! Men frokosten var helt OK iallefall da.